My Protein Shop: Stanabol-X RM200

Tuesday, 15 July 2014

Stanabol-X RM200

Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone
Stanabol X 90 Tabs RM200
Stanabol X 90 Tabs (Rm200 Siap Post Malaysia) 
SMS "StanaX" kepada 019-395 9878

STANABOL X adalah Testosterone Booster yang lengkap dengan 20+ ramuan khas utk tingkatkan hormon testosterone anda dan ia adalah pemangkin kepada PERTUMBUHAN OTOT!! Dah train lamalama tapi otot tak naik naik atau lambat naik? Time utk boost hormon testo anda dengan Stanabol X!! Dan rasai la tenaga yang kaw kaw dan perubahan otot badan dalam 2 minggu pertama penggunaan

Stanabol X, dijamin bekesan utk meningkatkan hormon testosterone, dijamin HALAL siap dengan sijil pengesahan halal dan dijamin SELAMAT TANPA SIDE Effect kalau mengikuti cara penggunaan yang betul.

BONUS yang akan korang dapat selain OTOT tebal dan Tenaga kawkaw:- Sex Performance meningkat, kalahkan Tongkat Ali dan Vimax Canada!

MINAT NAK order, sila type kod "StanaX" dan SMS / Whatsapp kepada no phone 019-395 9878 / 016-612 5856 sekarang! Walaupun stock yang kami masuk BANYAK, tapi percaya la ia akan habis dalam jangka masa pendek je. Siapa cepat dia dapat. Tak ada book book ya.

Nak detail lanjut click sini ----> Stanabol X atau www.facebook.com/myproteinshop 



Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone
Stanabol X 90 Tablets Rm 200
Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone
Stanabol X 90 Tablets Rm 200

Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone
Stanabol X 90 Tablets Rm 200

TESTIMONY STANABOL X



Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone, Testimony Stanabol X
Testimony Stanabol X - Rm 200

Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone, Testimony Stanabol X
Testimony Stanabol X - Rm 200

Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone, Testimony Stanabol X
Testimony Stanabol X - Rm 200

Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone, Testimony Stanabol X
Testimony Stanabol X - Rm 200

Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone, Testimony Stanabol X
Testimony Stanabol X - Rm 200

Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone, Testimony Stanabol X
Testimony Stanabol X - Rm 200

Stanabol-X, Stanabol X, Stanabol X Malaysia, Stanabol-X Malaysia, Natural Testosterone Booster, Superior 14, Natural Testosterone, Testimony Stanabol X
Testimony Stanabol X - Rm 200

2 comments:

  1. Salam bro nk tanya..stanabol ni steroid ke atau herba mcm mxt? Mxt saya pernah ambik dulu dekat 2 kotak tp dh stop...power dan tenaga mcm kuda gak dlm gym..cuma skang dh stop sbb rm200 ada 30 peket je..bagaimana pula dgn stanabol x? Adakah ia steroid atau herba dlm kandungan dia? Adakah saya boleh guna stanabol jika pegi gym 2 kali seminggu? Sila balas sms saya dgn detail sbb saya berminat nk beli nk tau..sebelum tu nk tau kandungan nya..

    ReplyDelete